dinsdag 9 april 2013

Kunstroute Colombinehuis

                                                        
 
 
 
 
 
 
Van 1 mei tot 1 november 2013 is er voor de tweede keer een bijzondere Kunst-Slingerroute te bewandelen rondom het Colombinehuis Flevoland. De wandeling voert door ‘Het bos van morgen’ langs 25 bijzondere kunstwerken, waaronder windwijzers, muziekmakers en vreemde vogels. De Kunst-Slingerroute eindigt in het Colombinehuis zelf, waar ook een aantal kunstwerken te bezichtigen zijn. Alle kunstenaars die aan deze expositie meewerken doen dit geheel belangeloos.
Salland, maar vooral Olst- Wijhe, is goed vertegenwoordigd met de kunstenaars Henny Schaapman, Anneletty Schumacher, Christien de Jong, Joke Proper, Sabien Stel, Jos van Westing en Wanda Schaap.
Zin in 1,5 kilometer slingerplezier? Kom een kijkje nemen!
De route is rolstoeltoegankelijk.
Er kan in het restaurant een consumptie genuttigd worden.

Het Colombinehuis is een vakantieverblijf in Biddinghuizen in Flevoland voor kinderen die om uiteenlopende redenen nauwelijks op vakantie kunnen. Zij kunnen daar met ouders, broertjes en zusjes verblijven in een verrassende en geheel verzorgde omgeving.
Het Colombinehuis is tevens een podium voor kunst en cultuur. Anneletty Schumacher coördineert de kunstexposities en richt deze exposities in.

Openingstijden: 1 mei tot 1 november 2013, dagelijks van 11.00 tot 17.00 uur

Kosten: € 2,50 per persoon en € 5,00 per gezin tot 4 personen

Wandeltijd: ±30 minuten.

Adres: Het Colombinehuis Flevoland. Spijkweg 38, 8256 RJ Biddinghuizen
Telefoonnummer: 0321-33435
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten